agroapro webapró

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Facebook


LÁJKOLJ MINKET A FACEBOOK-ON !

Ajánlott partner:


Videók


Japán kistraktor videók

Talajmaró útmutató
http://www.engineer314.com/senmon/rotary.html

Munkagép általában rotációs

Mezőgazdasági gépek egyszerű karbantartás Én vissza a tetejére

Általában forgó, zárolhatja a hátsó traktor segítségével hárompontos a traktor, számos a kivont áramot a kardántengely te karom forgatni a talajművelő tengely tapadt van, a forgatás é köröm rizsföldek és szőlőültetvények invertáló a talaj, Harrow, az egyik a szintező, hogy a gép a legtöbb jól működő készülék használatát.
Általában forgó, a lánc esetben az, hogy a bal oldali meghajtó rotációs van egy center-meghajtó rotációs közepén, és a lánc ügyben.
Ezen kívül van egy fix típusú maradványait meghatározott időpontokban test kifejezése, hogy az előlap olyan időszakok torzó, Koun-jiku jobbra forgás (le-cut) és a fordított (akár vágás) egyaránt sok dolgot lehet forgatni.

Jellemzői Side meghajtó Rotary
 • Ez erős, hogy támogassa a talajművelő tengely jobb és bal.
 • Nem lehet Zanko központjában.
 • Nem lehet kiterjeszteni a talajművelő tengely.
 • Lánc esetében korlátozott művelési mélység után 圃 面.
 • Az egyetlen lényegében sík esetén. (Ellenkező esetben meg kell változtatni a karom tömb.)
Jellemzői a centrum-meghajtó rotációs
 • Akkor csere talajművelő tengelye bal és jobb. (Belső MoriKo kívül MoriKo, mint a sík Ko)
 • A fogásszélesség tudok változtatni.
 • Van egy általános célja a különböző munkák csatolásával a mellékletet.
 • Tudok mélyen talajművelő mint side-meghajtó típusa.
 • Mivel támogatja a talajművelő tengely közepén a lánc esetében egy gyengébb az ereje.
 • Szüksége Zanko feldolgozása alsó lánccsatorna.


Side meghajtó Rotary
Side meghajtó Rotary


Normál használat (nincs mellékletet) ... automatikus szántás mélysége eszköz (Mélység) használatát

 • Ara oka talajművelő pályán a rizsföldek mintegy 15 ~ 16cm. Ha a védő az lánccsatorna okoz mélységben körülbelül vagy nem hit, vagy nyomja meg a 圃 面 csak jó. Ezen túlmenően, a motor fordulatszáma 2500rpm, PTO a 1-2 sebesség, a sebesség a traktor végezzük sebességgel körülbelül lassan sétál.
 • Puddling végzi szerelés egy földi szintezés lemez egyenletesen sík lemez. Ebben talajművelő pályán mintegy 3 ~ 5 cm, a motor fordulatszáma 2000 rpm vagy több, a TLT 3-4 sebességet finoman Harrow sebességgel ahhoz, hogy járni 圃 面, amely tartalmazza a víz leveled. Szabad állapotú Hitoshi lemez Bár földi szintezés lemez általában több lépésben a szög beállítás, az alján a kiegyenlítő lemez tennem szögben, hogy érintkezik a talajjal egy állam, ahol az alsó forgó a földön. Ebben az időben, hogy egyenletes lemezek diplomát nem oldotta fel.
 • Jégeső okoz, Hitoshi lemez puddling mind fogják használni mindig jelzi, hogy csökkent a legtöbb szabad. Amikor a használt átlagos állapotban lemez fel van emelve (mint például a rögzítés), kiterjed az érzékelő mély, és van egy rotációs nem csökkenhet azt állapítjuk meg. A kivétel az, ha Kountsume Kapcsolatok egységes sík lemez, megváltoztatja a PIN helyzetben olyan mértékben, hogy egységes sík lemez nem érintkezik a talajművelő körmök, arra használják, hogy növeljék az átlagos sík lemez.
 • Times henger rotációs használják ki az előlapot, hogy bármilyen helyzetben két alkalommal Hogyan illeszkedik a célra. Puddling ideje Kaido az előlapot az egységesebb síklemez jön le.
Tsuchiyose, Sat húzza munkát ... automatikus szántási mélység eszköz (Mélység) nem használható
 • Az általunk használt TLT fordított. Fordított forgatni ugyanolyan sebességgel, mint a harmadik sebesség a normál forgatást.
  Tsuchiyose után talajművelő az a szándéka, hogy módosítsa a felvetett talaj puddling puha talajon, általában kapcsolja ki az automatikus szántási mélység eszköz (Mélység), akkor végezzük a helyzetben a kart, hogy biztosítsa az átlagos sík alsó helyzetben.
  Fordított munka AraKo azt mondta, hogy nem teszed egyáltalán. Ez a szerkezet a rotációs terhelés Oki csak a hiba, mivel fennáll a károsodás kockázata.
 • Talajba húzza az állam, hogy a legtöbb stand volt a szintező lemezt.
  És módosítását célzó felvetett talaj puddling puha talajon, általában vágott automatikus szántási mélység berendezés (mélység), akkor végezzük a pozíció kar van rögzítve egy átlagos sík lemez a legalsó helyzetben van.
  Meg lehet kombinálni PTO fordított munkát.

A圃面válik szabálytalanságok?
A 圃 面 egyenetlenné válik talajművelés gyakran a leginkább nem képes sikeresen mélységben munkát. Továbbá, a használata még a határon csapágy kardántengely sérült is okozott.

Karbantartás módszer
 • Védőburkolat a szemközti oldalon csapágy esetében védelmezője a lánc esetében, időt túlzott és használatát, így kopott okok miatt, mint a továbbra is okoznak indokolatlan mély lyukat, a fix helyett, vagy hegesztési ebben az esetben.
 • Oldali fedelet, és rögzítsük fémlemez így vagy fogott az átlagos síklemez van törve.
 • Ellenőrzés a csapágy esetben került sor, amennyire csak lehetséges, minden évszakban, és újra befecskendezésével zsírral Vegye le az elemtartó fedelét, illetve plug ,.
 • Hajtóműolaj lánc esetében és a sebességváltó belül az esetben, (# 80 ~ 90, GL3 vagy több), akkor előnyös, hogy kicseréljék a használata körülbelül 150-200 óra. Különösen hajtómű olaj a lánc-ügyben, kosz és vizsgáljuk meg minden évszakban Ide könnyen, ki kell cserélni, függetlenül a nem használatakor idő piszkos. Ha továbbra is használni, míg a piszkos oka nem vezethet olajszivárgás elején.
 • Minden része csavar, megerősítést nyert, hogy van-e lazítás az anyát, és a szigorodó növelni.

Módjának megváltoztatása a levehető ... Sun & M különleges 3P-B Auto bakra (Kubota) a másik a munkagép

Mü, hogy ez egy vízszintes helyre, hogy nincsenek emberek, hogy győződjön meg arról, hogy van egy elég széles, hogy semmi sem működhet anélkül, hogy szorosan.

■ Hogyan lehet eltávolítani
 1. Ez csökkenti a mélység kapcsoló és a back-up kapcsoló a traktor. Mivel nincs mélysége kapcsolót, hogy a mélysége kart a legmélyebb pozícióba. Az emelés a munkagép a cserélhető végre csak a pozíció kart (hidraulikus kar).
 2. Rotary A Hitoshi lemez tudom ellenőrizni, hogy ez a legkisebb, szabad állapotban.
 3. Cover érzékelő eltávolítja azokat a csatlakozó típusa.
 4. Ban megszüntették az állapot, amikor egy kicsit fel a rotációs, és hogy egy állvány húzódó támogatást a kútba. Azok állványzat nélkül, tedd az alján a támogatást azok kerülnek valamit állni. Is, akkor használja a hátsó kerék az állványra, hanem ha van egy hátsó kerék.
 5. Támogassa a beállító fogantyút, kiderül, hogy a hely, hogy már le be- és kiszerelés helyzetben állító rudat. A szög az árboc válni könnyű szög a legtöbb eltávolítható. Ez lényegében azok, ahol van egy dedikált állvány, kibocsátási síkja nézi a rotációs oldalról árboc csúcsa (felső tengely) és a fogaskerék-tengelyt van beállítva, hogy nagyjából ugyanolyan, ha Ön valamit az asztalra helyett. Ezen kívül azt is legyőzte árboc csúcsa, legyen óvatos, mert a forgó leesik előtt, amikor azt eltávolították.
 6. Vegye le a biztonsági zár kart az automatikus bökkenő.
 7. Leeresztik lassan, amíg el nem éri a rotációs a padlón.
 8. Emelje enyhén kézzel támogatásával hátulról a forgó.
 9. Ha a rotációs nem világít, ellenőrizze, hogy a rotációs nem bukott előre a traktor. Ebben az esetben fedezi az érzékelő vezetékes típus (Kubota, Hitachi) is, előrelépni re is megerősítette, hogy a rudat ki.
 10. Kapcsolja ki a támogatást beállító fogantyút, akkor lerövidítheti a kiigazítás bár annak ellenőrzésére, hogy nem esik mozogni a súlypont mögött boltban.
※ dolog, hogy el kell távolítani kézzel egy egyetemes közös és távolítsa el kikapcsolni a motort Mindig ügyeljünk, hogy csökkentse a rotációs a padlóra. A legelső, hogy távolítsa el a kardántengely leginkább, de azok, amelyek nem jön le, mint a kemény és a Keep eltávolítása csak a lánc védelmének csatoló (sárga fedél), mivel ez Vegye ki a rotációs, távolítsa el a kardántengely, amely független a későbbiekben.
Hasonlóképpen, egy olyan államban, ahol a rotációs megérkezett akkor is, ha csatlakozását egy univerzális, csatolni, hogy kikapcsolja a motort Mindig ügyeljünk, hogy csökkentse a rotációs a padlóra.

■ Viseljen módon
 1. Ez csökkenti a mélység kapcsoló és a back-up kapcsoló a traktor. Mivel nincs mélysége kapcsolót, hogy a mélysége kart a legmélyebb pozícióba. Az emelés a munkagép a cserélhető végre csak a pozíció kart (hidraulikus kar).
 2. Támogassa a beállító fogantyút, kiderül, hogy a hely, hogy már le be- és kiszerelés helyzetben állító rudat. A szög az árboc válni könnyű szög a legtöbb eltávolítható. Ez lényegében azok, ahol van egy dedikált állvány, kibocsátási síkja ha használ valamit az asztalra, inkább nézd meg a rotációs oldalról árboc csúcsa (felső tengely) és a fogaskerék-tengelyt van beállítva, hogy nagyjából ugyanolyan. Ezen kívül azt is legyőzte árboc csúcsa, legyen óvatos, mert a forgó leesik előtt.
 3. Traktor lassan visszafordítani a felső horgot (felső kar rész) az auto bökkenő, emelje lassan a helyzetben a kart, hogy vegye fel az árboc felső tengely a forgó alulról. Előnyös, hogy a lapok egyenesen hátra a traktor elleni rotációs, hogy vegye fel a központ az árboc. Biztonsági rögzítő kar úgy van kialakítva, hogy érkezik tart még marad a zárt helyzetbe.
 4. Rotary felvetette növelése ép helyzetben a kart, automatikusan a többi függesztett tengely a bal és jobb két pontot felvette automatikus rántás, a forgó le van zárva a biztonsági zár kart, hogy ne essen le.
 5. És hogy van biztonsági zárak erősen lefelé, fedél érzékelő megerősíteni, hogy a vezetékes típus (Kubota, Hitachi) is, hogy felvette zárójelben határozottan, hogy tárolja az állványt és a támogatást.
 6. Kapcsolja ki a támogatást beállító fogantyút, hogy növelje a támogatást bizonyos mértékig.
 7. Mi kell terjednie az érzékelő csatlakozó típusa illeszkedő csatlakozó.
 8. Ez hozza a mélység kapcsoló és a back-up kapcsoló a traktor. Mivel nincs mélysége kapcsolót, hogy visszatérjen a mélység kart eredeti helyzetébe.


Szerkezete
Teljesítmény a traktorról keresztül kardántengely a kardántengely továbbítják a fogaskerék-tengelyt a szöghajtás esetében. Ezután a szöghajtás csatlakozik a fogaskerék-tengelyt a szöghajtás abban az esetben, szöghajtás illeszkedő velük, és továbbítják a lánckerék lánc esetében egy tengely csatlakozik hozzá.
Lánc abban az esetben, amint az a jobb oldali ábra általában meghajtó lánckerék és a passzív lánckerék csatlakozik egy lánc, a lánc megnyúlik a lánc Zhang. Lánc Zhang és csak azokat az egyik oldalon, hogy, hogy mindkét oldalán.
Ezért, amikor a meghajtó lánckerék van forgatva, talajművelő munka lehetővé válik, mivel még passzív lánckerék, amely össze van kötve a talajművelő-tengely forgás.

A lánc esetében általában kenése a hajtómű olajat nem, hacsak nem tartalmaz körülbelül 1 ~ 2ℓ. Azt is, hogy nem, hacsak lépett, valamint 1 ~ 2ℓ is szögváltómı a tokban vannak kenve azonos hajtóműolaj. Azt is vezetett szöghajtás tok és lánc esetében, hanem azokat is, amelyekben az injekció helyét a hajtómű olaj egy helyen, ez a fajta lépett mintegy 4 ~ 6ℓ.

Hajtóműolaj egyaránt használják a # 80-90, mivel a leeresztő csavart mindig rendre után húzza ki a teljesen fáradt olajat, és húzza meg a csavarokat megbízhatóan leeresztő attól, hogy ne felejtsük el a csomagolást, megadva minden egyes modell Ez lesz, hogy az összeget.

Drain csavar, általában lánccsatorna alján, szöghajtás esetben az Atari alatt fogaskerék-tengelyt. Mint lánc esetében, az elő van írva, hogy kissé lejjebb csavart esetekben központ Ken-yu, mely összeg hajtómű olaj jön csordultig a csavarlyukhoz megfelelő összeget.

Lánc esetekben és a típusok, amelyek borított a fedél, van egy esetben integrált típus, az a típus, lezártuk egy fedél, szendvicsszerűen hasonlók O-gyűrű vagy tömítés, úgy, hogy a hajtómű olaj nem szivárog. Mindkét típusú lánc esetében is, az alsó védi csatolásával védő.
Talajművelő közös kapcsolva a talajművelő tengely csavarok, stb, tömítések, csapágyak kapaszkodott a tengelyen. Ezután a passzív lánckerék a spline részét a tengely Koun-jiku közös Toritsuki javításra került a biztosító anyát vagy dobott gyűrű ,.

Olaj szivárog a lánc esetében leggyakrabban adódnak kopása tömítés a nyél nélkül a művelési tengelyillesztés.
Így olajszivárgás gyógyítani azáltal, hogy a tömítés. Ezen túlmenően, ez alkalommal csapágy is ki kell cserélni egy időben.

Szem esetében és a lánc esetében található a szemközti oldalon, ez egy fontos része, hogy támogassa a talajművelő tengely mentén a lánc esetében.
A csapágyház nem egy sebességváltó olaj, zsír injektált, valamint a tömítés a tengelyen, csapágyak Toritsuki viszont van rögzítve a biztosító anyát vagy egy rugalmas gyűrű.
A tengely a csapágy egység, kétféle, de az is, hogy a használt talajművelő közös kapcsolunk a talajművelő tengely csavarok, stb, feltéve által közvetlenül esztergálás tejcső a talajművelő tengelyre.

Szem esetben, és a típus, lezárjuk egy fedél, vannak olyan esetek, integrált típus, az a típus, lezártuk egy fedél, rögzíteni kell az egész, például egy O gyűrűt vagy csomagolás, egy esetben szerves típus van borítva egy ilyen dugó Ez volt, ezáltal megakadályozzák szennyeződését a sáros víz kívülről.
Mindkét típusú csapágy esetében is, ott nem az, hogy van egy védőburkolatot.
Lánccsatorna


Példák a lánc esetében
Szem esetében


Példák a csapágy esetében


Elmúlt leírt → hetedik: Az olajszivárgás javítása rotációs 11.: A talajművelő csapágy csapágy cseréje javítása rotációs

Kountsume

Kountsume kell használni a hagyományos forgó, a fő, mint a jobb oldali ábrán "te köröm" használják, hogy téged karom, sas karom, Georgette köröm nőtt az ereje és megfordítása, van olyan, mint Tiger karom , ez drágább, mint egy közönséges neve köröm, de az utolsó két alkalommal.
A másik, általában a körmöket, L-típusú körmök, és a hasonló virág típusú körmök.

Thy körmök vágva a talaj az oldalán a penge éle, mivel a vágóél távol az utolsó, hogy a talaj, beakasztózóna, például a szalma vagy fű viszonylag kicsi, egy jó inverzió tulajdonságait.
Normál köröm van vágva a talajba, hogy fordítson az éles élvonalbeli, hogy használják, hogy ilyen kemény mező Harrow.
A te karmok, és általában a körmök, szerelési irány megfordul tekintetében a forgási irányban.


■ Kountsume kell cserélni a

Kountsume vagy kopott vagy sérült, mert használni.
A csere után kb viselt fél perc a szélessége a Kountsume

Kountsume szerelési mit döntöttek, mert a méret a rotációs (JP).

Miután megváltoztatta a karom rotációs shake?
Kountsume mindig lehet cserélni 1set. Amikor az egyik részben béka teljes rotációs kell vagy vibrálni törés a forgási egyensúlyt idején használatát.
Te köröm
■ szerelése Kountsume

Általában rotációs általában egyetlen szög volt név az egyik tulajdonosa, mint a jobb oldalon látható csavart, fel van szerelve egy anya 1 készlet. Ezen kívül, bolt, használja mellett elkötelezett köröm szabálytalanságok birtokosa dió, egy részük használja a csapot a leesés ellen.

A rajz szerint a jobb oldalon látható, hogy a rotációs hátulról, ha a jobb oldali a tulajdonosa van lyukakkal (csavar lyuk) van felszerelve felé a külső felület a te szög a hatszögletű lyuk oldalán. Hasonlóképpen, ha marad a hatszögletű lyuk a tartó (csavar lyuk), tulajdonít a külső felülete a téged köröm, hogy szembenézzen a hatszögletű lyuk oldalán.
Holder R Hanada karom R, hogy a mellékletet a tartó L Hanada köröm L.

Holder R, L össze, helyezze be a csavart a tartóba lyukakkal, hogy álljon szorosan húzza meg az anyát, hogy tavasszal a másik oldalon. És egyet a köröm bal és jobb oldali volt ilyen mindkét végén talajművelő tengely, de különc körmök bal és jobb egyesével is gyötör, anya belép a hatszögletű lyuk a kivétel csak a tulajdonosa ennek véget ér, a csavart meghúzni, hogy a tavasszal.

Általánosságban, a csavarfej 17mm egy közönséges forgó, anyát használunk, azokat más nagy csavar a fej 19mm, anyát használunk.
Szerelési a karom


Ridge álló egység (talaj egység)

Ridge álló eszköz, az egyik a Rotary zár, gerinc az óvodák készítés make (gerincek), van egy barázda-készítés, mint például a különféle alkalmazások számára a vízelvezető jelenleg a legelterjedtebb.
Mivel a gerincen álló eszközt sokan vannak előírások, válassza ki a legmegfelelőbb a kérelem szerint.
Azok az alábbiakban leírt, azok mind a gerinc frissen típusa csatolt a rotációs a hátsó középső.
■ Szerelés

Csatolt egy vízszintes helyre, hogy nincsenek emberek, hogy győződjön meg arról, hogy van egy elég széles, hogy semmi sem működhet anélkül, hogy szorosan.
 • Ez csökkenti a mélység kapcsoló a traktor. A dolgok nem mélysége kapcsolót, hogy a mélysége kart a legmélyebb pozícióba.
 • Más, mint a gerincen álló eszközt traktor támogatás nem telepíti semmit.
 • Általában a sorrend a talajművelő köröm, hogy az állam a sík szántás.
 • Ha ön használ egy gerinc álló eszköz széles kétoldalú Sakumizo alsó szélessége, akkor jobb, van, hogy SotoSakari kultúra, mint a rotációs központjában egy sor Kountsume.
 • Amikor az egyik gerincen álló egység által használt csatolásával arról feszültséget konzol, hogy megakadályozzák deformáció a támogatást. Mint például a tartószerkezet és a forgó test cső.
 • szerelés Vegye ki és háromszög alakú része az átlagos sík helyzetének megfelelő, a gerinc álló eszközt be kell csatolni.
 • Bolt tartószerkezet tartom húzva.
 • Ahhoz Kaido To "mélység" pozíció esetében alkalommal törzset rotációs.
 • Hitoshi lemez az, hogy azt kell rögzíteni, hogy fedezze a tetején a gerinc magasság eszköz az ábrán látható, hogy a jobb oldalon.
 • Gerincek álló egység és Kountsume távolság olyan mértékben, hogy nem tud kapcsolatba lépni.
 • A reszelt egytárcsás, gerinc fennálló jogi eszköz a lehető vízszintes érzés lebegő helyzetben 10 mm igazodik a változó támogatási működtetőfogantyú és támogatási pozíciókat. Support én, amennyire csak lehetséges, mielőtt helyzetbe.
Hozzákapcsolja a gerincen álló eszközt


Használatra

 • Amilyen sok a kis sebességű (1 sebesség) traktor lehet, a motor fordulatszáma 2500rpm, TLT együttműködik 2-3 sebesség növelése érdekében is, hogy befejezze a Harrow ingatlan.
 • Rotary emelési én abban a helyzetben kart (hidraulikus kar). Az automatikus művelési mélységet vágóeszköz (mélység).
 • Finombeállítása a gerincen álló eszközt történik a szög beállító fogantyú, és felhívják a kedvenc úti célja a dőlésszöge egy kicsit meredek, amely csökkenti az Ön kedvenc úti és a dőlésszög egy kicsit laza. Kedvenc hely jobb, enyhén felfelé elkészült gyönyörű.
 • A dőlés szög a penge, szintező lemez, hogy megfeleljen az íze, és próbálja dolgozni.
 Webáruház készítés és bérlés

0.28 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Kezelési útmutatók    Elérhetőségek    Kistraktorok előnyei    Rendszám kistraktorra    Japán traktor márkák gyártási évei    Kerékszimering csere útmutató    Traktor útmutató    Talajmaró útmutató    Adat-védelmi és kezelési szabályzat    Traktor javítás    GDPR    ÁSZFF    Music    Mi    Cégek    Partnerek
lábléc