agroapro webapró

Facebook


LÁJKOLJ MINKET A FACEBOOK-ON !

Ajánlott partner:


Kategóriák

Videók


Japán kistraktor videók

Talajmaró útmutató
http://www.engineer314.com/senmon/rotary.html

Munkagép általában rotációs

Mezőgazdasági gépek egyszerű karbantartás Én vissza a tetejére

Általában forgó, zárolhatja a hátsó traktor segítségével hárompontos a traktor, számos a kivont áramot a kardántengely te karom forgatni a talajművelő tengely tapadt van, a forgatás é köröm rizsföldek és szőlőültetvények invertáló a talaj, Harrow, az egyik a szintező, hogy a gép a legtöbb jól működő készülék használatát.
Általában forgó, a lánc esetben az, hogy a bal oldali meghajtó rotációs van egy center-meghajtó rotációs közepén, és a lánc ügyben.
Ezen kívül van egy fix típusú maradványait meghatározott időpontokban test kifejezése, hogy az előlap olyan időszakok torzó, Koun-jiku jobbra forgás (le-cut) és a fordított (akár vágás) egyaránt sok dolgot lehet forgatni.

Jellemzői Side meghajtó Rotary
 • Ez erős, hogy támogassa a talajművelő tengely jobb és bal.
 • Nem lehet Zanko központjában.
 • Nem lehet kiterjeszteni a talajművelő tengely.
 • Lánc esetében korlátozott művelési mélység után 圃 面.
 • Az egyetlen lényegében sík esetén. (Ellenkező esetben meg kell változtatni a karom tömb.)
Jellemzői a centrum-meghajtó rotációs
 • Akkor csere talajművelő tengelye bal és jobb. (Belső MoriKo kívül MoriKo, mint a sík Ko)
 • A fogásszélesség tudok változtatni.
 • Van egy általános célja a különböző munkák csatolásával a mellékletet.
 • Tudok mélyen talajművelő mint side-meghajtó típusa.
 • Mivel támogatja a talajművelő tengely közepén a lánc esetében egy gyengébb az ereje.
 • Szüksége Zanko feldolgozása alsó lánccsatorna.


Side meghajtó Rotary
Side meghajtó Rotary


Normál használat (nincs mellékletet) ... automatikus szántás mélysége eszköz (Mélység) használatát

 • Ara oka talajművelő pályán a rizsföldek mintegy 15 ~ 16cm. Ha a védő az lánccsatorna okoz mélységben körülbelül vagy nem hit, vagy nyomja meg a 圃 面 csak jó. Ezen túlmenően, a motor fordulatszáma 2500rpm, PTO a 1-2 sebesség, a sebesség a traktor végezzük sebességgel körülbelül lassan sétál.
 • Puddling végzi szerelés egy földi szintezés lemez egyenletesen sík lemez. Ebben talajművelő pályán mintegy 3 ~ 5 cm, a motor fordulatszáma 2000 rpm vagy több, a TLT 3-4 sebességet finoman Harrow sebességgel ahhoz, hogy járni 圃 面, amely tartalmazza a víz leveled. Szabad állapotú Hitoshi lemez Bár földi szintezés lemez általában több lépésben a szög beállítás, az alján a kiegyenlítő lemez tennem szögben, hogy érintkezik a talajjal egy állam, ahol az alsó forgó a földön. Ebben az időben, hogy egyenletes lemezek diplomát nem oldotta fel.
 • Jégeső okoz, Hitoshi lemez puddling mind fogják használni mindig jelzi, hogy csökkent a legtöbb szabad. Amikor a használt átlagos állapotban lemez fel van emelve (mint például a rögzítés), kiterjed az érzékelő mély, és van egy rotációs nem csökkenhet azt állapítjuk meg. A kivétel az, ha Kountsume Kapcsolatok egységes sík lemez, megváltoztatja a PIN helyzetben olyan mértékben, hogy egységes sík lemez nem érintkezik a talajművelő körmök, arra használják, hogy növeljék az átlagos sík lemez.
 • Times henger rotációs használják ki az előlapot, hogy bármilyen helyzetben két alkalommal Hogyan illeszkedik a célra. Puddling ideje Kaido az előlapot az egységesebb síklemez jön le.
Tsuchiyose, Sat húzza munkát ... automatikus szántási mélység eszköz (Mélység) nem használható
 • Az általunk használt TLT fordított. Fordított forgatni ugyanolyan sebességgel, mint a harmadik sebesség a normál forgatást.
  Tsuchiyose után talajművelő az a szándéka, hogy módosítsa a felvetett talaj puddling puha talajon, általában kapcsolja ki az automatikus szántási mélység eszköz (Mélység), akkor végezzük a helyzetben a kart, hogy biztosítsa az átlagos sík alsó helyzetben.
  Fordított munka AraKo azt mondta, hogy nem teszed egyáltalán. Ez a szerkezet a rotációs terhelés Oki csak a hiba, mivel fennáll a károsodás kockázata.
 • Talajba húzza az állam, hogy a legtöbb stand volt a szintező lemezt.
  És módosítását célzó felvetett talaj puddling puha talajon, általában vágott automatikus szántási mélység berendezés (mélység), akkor végezzük a pozíció kar van rögzítve egy átlagos sík lemez a legalsó helyzetben van.
  Meg lehet kombinálni PTO fordított munkát.

A圃面válik szabálytalanságok?
A 圃 面 egyenetlenné válik talajművelés gyakran a leginkább nem képes sikeresen mélységben munkát. Továbbá, a használata még a határon csapágy kardántengely sérült is okozott.

Karbantartás módszer
 • Védőburkolat a szemközti oldalon csapágy esetében védelmezője a lánc esetében, időt túlzott és használatát, így kopott okok miatt, mint a továbbra is okoznak indokolatlan mély lyukat, a fix helyett, vagy hegesztési ebben az esetben.
 • Oldali fedelet, és rögzítsük fémlemez így vagy fogott az átlagos síklemez van törve.
 • Ellenőrzés a csapágy esetben került sor, amennyire csak lehetséges, minden évszakban, és újra befecskendezésével zsírral Vegye le az elemtartó fedelét, illetve plug ,.
 • Hajtóműolaj lánc esetében és a sebességváltó belül az esetben, (# 80 ~ 90, GL3 vagy több), akkor előnyös, hogy kicseréljék a használata körülbelül 150-200 óra. Különösen hajtómű olaj a lánc-ügyben, kosz és vizsgáljuk meg minden évszakban Ide könnyen, ki kell cserélni, függetlenül a nem használatakor idő piszkos. Ha továbbra is használni, míg a piszkos oka nem vezethet olajszivárgás elején.
 • Minden része csavar, megerősítést nyert, hogy van-e lazítás az anyát, és a szigorodó növelni.

Módjának megváltoztatása a levehető ... Sun & M különleges 3P-B Auto bakra (Kubota) a másik a munkagép

Mü, hogy ez egy vízszintes helyre, hogy nincsenek emberek, hogy győződjön meg arról, hogy van egy elég széles, hogy semmi sem működhet anélkül, hogy szorosan.

■ Hogyan lehet eltávolítani
 1. Ez csökkenti a mélység kapcsoló és a back-up kapcsoló a traktor. Mivel nincs mélysége kapcsolót, hogy a mélysége kart a legmélyebb pozícióba. Az emelés a munkagép a cserélhető végre csak a pozíció kart (hidraulikus kar).
 2. Rotary A Hitoshi lemez tudom ellenőrizni, hogy ez a legkisebb, szabad állapotban.
 3. Cover érzékelő eltávolítja azokat a csatlakozó típusa.
 4. Ban megszüntették az állapot, amikor egy kicsit fel a rotációs, és hogy egy állvány húzódó támogatást a kútba. Azok állványzat nélkül, tedd az alján a támogatást azok kerülnek valamit állni. Is, akkor használja a hátsó kerék az állványra, hanem ha van egy hátsó kerék.
 5. Támogassa a beállító fogantyút, kiderül, hogy a hely, hogy már le be- és kiszerelés helyzetben állító rudat. A szög az árboc válni könnyű szög a legtöbb eltávolítható. Ez lényegében azok, ahol van egy dedikált állvány, kibocsátási síkja nézi a rotációs oldalról árboc csúcsa (felső tengely) és a fogaskerék-tengelyt van beállítva, hogy nagyjából ugyanolyan, ha Ön valamit az asztalra helyett. Ezen kívül azt is legyőzte árboc csúcsa, legyen óvatos, mert a forgó leesik előtt, amikor azt eltávolították.
 6. Vegye le a biztonsági zár kart az automatikus bökkenő.
 7. Leeresztik lassan, amíg el nem éri a rotációs a padlón.
 8. Emelje enyhén kézzel támogatásával hátulról a forgó.
 9. Ha a rotációs nem világít, ellenőrizze, hogy a rotációs nem bukott előre a traktor. Ebben az esetben fedezi az érzékelő vezetékes típus (Kubota, Hitachi) is, előrelépni re is megerősítette, hogy a rudat ki.
 10. Kapcsolja ki a támogatást beállító fogantyút, akkor lerövidítheti a kiigazítás bár annak ellenőrzésére, hogy nem esik mozogni a súlypont mögött boltban.
※ dolog, hogy el kell távolítani kézzel egy egyetemes közös és távolítsa el kikapcsolni a motort Mindig ügyeljünk, hogy csökkentse a rotációs a padlóra. A legelső, hogy távolítsa el a kardántengely leginkább, de azok, amelyek nem jön le, mint a kemény és a Keep eltávolítása csak a lánc védelmének csatoló (sárga fedél), mivel ez Vegye ki a rotációs, távolítsa el a kardántengely, amely független a későbbiekben.
Hasonlóképpen, egy olyan államban, ahol a rotációs megérkezett akkor is, ha csatlakozását egy univerzális, csatolni, hogy kikapcsolja a motort Mindig ügyeljünk, hogy csökkentse a rotációs a padlóra.

■ Viseljen módon
 1. Ez csökkenti a mélység kapcsoló és a back-up kapcsoló a traktor. Mivel nincs mélysége kapcsolót, hogy a mélysége kart a legmélyebb pozícióba. Az emelés a munkagép a cserélhető végre csak a pozíció kart (hidraulikus kar).
 2. Támogassa a beállító fogantyút, kiderül, hogy a hely, hogy már le be- és kiszerelés helyzetben állító rudat. A szög az árboc válni könnyű szög a legtöbb eltávolítható. Ez lényegében azok, ahol van egy dedikált állvány, kibocsátási síkja ha használ valamit az asztalra, inkább nézd meg a rotációs oldalról árboc csúcsa (felső tengely) és a fogaskerék-tengelyt van beállítva, hogy nagyjából ugyanolyan. Ezen kívül azt is legyőzte árboc csúcsa, legyen óvatos, mert a forgó leesik előtt.
 3. Traktor lassan visszafordítani a felső horgot (felső kar rész) az auto bökkenő, emelje lassan a helyzetben a kart, hogy vegye fel az árboc felső tengely a forgó alulról. Előnyös, hogy a lapok egyenesen hátra a traktor elleni rotációs, hogy vegye fel a központ az árboc. Biztonsági rögzítő kar úgy van kialakítva, hogy érkezik tart még marad a zárt helyzetbe.
 4. Rotary felvetette növelése ép helyzetben a kart, automatikusan a többi függesztett tengely a bal és jobb két pontot felvette automatikus rántás, a forgó le van zárva a biztonsági zár kart, hogy ne essen le.
 5. És hogy van biztonsági zárak erősen lefelé, fedél érzékelő megerősíteni, hogy a vezetékes típus (Kubota, Hitachi) is, hogy felvette zárójelben határozottan, hogy tárolja az állványt és a támogatást.
 6. Kapcsolja ki a támogatást beállító fogantyút, hogy növelje a támogatást bizonyos mértékig.
 7. Mi kell terjednie az érzékelő csatlakozó típusa illeszkedő csatlakozó.
 8. Ez hozza a mélység kapcsoló és a back-up kapcsoló a traktor. Mivel nincs mélysége kapcsolót, hogy visszatérjen a mélység kart eredeti helyzetébe.


Szerkezete
Teljesítmény a traktorról keresztül kardántengely a kardántengely továbbítják a fogaskerék-tengelyt a szöghajtás esetében. Ezután a szöghajtás csatlakozik a fogaskerék-tengelyt a szöghajtás abban az esetben, szöghajtás illeszkedő velük, és továbbítják a lánckerék lánc esetében egy tengely csatlakozik hozzá.
Lánc abban az esetben, amint az a jobb oldali ábra általában meghajtó lánckerék és a passzív lánckerék csatlakozik egy lánc, a lánc megnyúlik a lánc Zhang. Lánc Zhang és csak azokat az egyik oldalon, hogy, hogy mindkét oldalán.
Ezért, amikor a meghajtó lánckerék van forgatva, talajművelő munka lehetővé válik, mivel még passzív lánckerék, amely össze van kötve a talajművelő-tengely forgás.

A lánc esetében általában kenése a hajtómű olajat nem, hacsak nem tartalmaz körülbelül 1 ~ 2ℓ. Azt is, hogy nem, hacsak lépett, valamint 1 ~ 2ℓ is szögváltómı a tokban vannak kenve azonos hajtóműolaj. Azt is vezetett szöghajtás tok és lánc esetében, hanem azokat is, amelyekben az injekció helyét a hajtómű olaj egy helyen, ez a fajta lépett mintegy 4 ~ 6ℓ.

Hajtóműolaj egyaránt használják a # 80-90, mivel a leeresztő csavart mindig rendre után húzza ki a teljesen fáradt olajat, és húzza meg a csavarokat megbízhatóan leeresztő attól, hogy ne felejtsük el a csomagolást, megadva minden egyes modell Ez lesz, hogy az összeget.

Drain csavar, általában lánccsatorna alján, szöghajtás esetben az Atari alatt fogaskerék-tengelyt. Mint lánc esetében, az elő van írva, hogy kissé lejjebb csavart esetekben központ Ken-yu, mely összeg hajtómű olaj jön csordultig a csavarlyukhoz megfelelő összeget.

Lánc esetekben és a típusok, amelyek borított a fedél, van egy esetben integrált típus, az a típus, lezártuk egy fedél, szendvicsszerűen hasonlók O-gyűrű vagy tömítés, úgy, hogy a hajtómű olaj nem szivárog. Mindkét típusú lánc esetében is, az alsó védi csatolásával védő.
Talajművelő közös kapcsolva a talajművelő tengely csavarok, stb, tömítések, csapágyak kapaszkodott a tengelyen. Ezután a passzív lánckerék a spline részét a tengely Koun-jiku közös Toritsuki javításra került a biztosító anyát vagy dobott gyűrű ,.

Olaj szivárog a lánc esetében leggyakrabban adódnak kopása tömítés a nyél nélkül a művelési tengelyillesztés.
Így olajszivárgás gyógyítani azáltal, hogy a tömítés. Ezen túlmenően, ez alkalommal csapágy is ki kell cserélni egy időben.

Szem esetében és a lánc esetében található a szemközti oldalon, ez egy fontos része, hogy támogassa a talajművelő tengely mentén a lánc esetében.
A csapágyház nem egy sebességváltó olaj, zsír injektált, valamint a tömítés a tengelyen, csapágyak Toritsuki viszont van rögzítve a biztosító anyát vagy egy rugalmas gyűrű.
A tengely a csapágy egység, kétféle, de az is, hogy a használt talajművelő közös kapcsolunk a talajművelő tengely csavarok, stb, feltéve által közvetlenül esztergálás tejcső a talajművelő tengelyre.

Szem esetben, és a típus, lezárjuk egy fedél, vannak olyan esetek, integrált típus, az a típus, lezártuk egy fedél, rögzíteni kell az egész, például egy O gyűrűt vagy csomagolás, egy esetben szerves típus van borítva egy ilyen dugó Ez volt, ezáltal megakadályozzák szennyeződését a sáros víz kívülről.
Mindkét típusú csapágy esetében is, ott nem az, hogy van egy védőburkolatot.
Lánccsatorna


Példák a lánc esetében
Szem esetében


Példák a csapágy esetében


Elmúlt leírt → hetedik: Az olajszivárgás javítása rotációs 11.: A talajművelő csapágy csapágy cseréje javítása rotációs

Kountsume

Kountsume kell használni a hagyományos forgó, a fő, mint a jobb oldali ábrán "te köröm" használják, hogy téged karom, sas karom, Georgette köröm nőtt az ereje és megfordítása, van olyan, mint Tiger karom , ez drágább, mint egy közönséges neve köröm, de az utolsó két alkalommal.
A másik, általában a körmöket, L-típusú körmök, és a hasonló virág típusú körmök.

Thy körmök vágva a talaj az oldalán a penge éle, mivel a vágóél távol az utolsó, hogy a talaj, beakasztózóna, például a szalma vagy fű viszonylag kicsi, egy jó inverzió tulajdonságait.
Normál köröm van vágva a talajba, hogy fordítson az éles élvonalbeli, hogy használják, hogy ilyen kemény mező Harrow.
A te karmok, és általában a körmök, szerelési irány megfordul tekintetében a forgási irányban.


■ Kountsume kell cserélni a

Kountsume vagy kopott vagy sérült, mert használni.
A csere után kb viselt fél perc a szélessége a Kountsume

Kountsume szerelési mit döntöttek, mert a méret a rotációs (JP).

Miután megváltoztatta a karom rotációs shake?
Kountsume mindig lehet cserélni 1set. Amikor az egyik részben béka teljes rotációs kell vagy vibrálni törés a forgási egyensúlyt idején használatát.
Te köröm
■ szerelése Kountsume

Általában rotációs általában egyetlen szög volt név az egyik tulajdonosa, mint a jobb oldalon látható csavart, fel van szerelve egy anya 1 készlet. Ezen kívül, bolt, használja mellett elkötelezett köröm szabálytalanságok birtokosa dió, egy részük használja a csapot a leesés ellen.

A rajz szerint a jobb oldalon látható, hogy a rotációs hátulról, ha a jobb oldali a tulajdonosa van lyukakkal (csavar lyuk) van felszerelve felé a külső felület a te szög a hatszögletű lyuk oldalán. Hasonlóképpen, ha marad a hatszögletű lyuk a tartó (csavar lyuk), tulajdonít a külső felülete a téged köröm, hogy szembenézzen a hatszögletű lyuk oldalán.
Holder R Hanada karom R, hogy a mellékletet a tartó L Hanada köröm L.

Holder R, L össze, helyezze be a csavart a tartóba lyukakkal, hogy álljon szorosan húzza meg az anyát, hogy tavasszal a másik oldalon. És egyet a köröm bal és jobb oldali volt ilyen mindkét végén talajművelő tengely, de különc körmök bal és jobb egyesével is gyötör, anya belép a hatszögletű lyuk a kivétel csak a tulajdonosa ennek véget ér, a csavart meghúzni, hogy a tavasszal.

Általánosságban, a csavarfej 17mm egy közönséges forgó, anyát használunk, azokat más nagy csavar a fej 19mm, anyát használunk.
Szerelési a karom


Ridge álló egység (talaj egység)

Ridge álló eszköz, az egyik a Rotary zár, gerinc az óvodák készítés make (gerincek), van egy barázda-készítés, mint például a különféle alkalmazások számára a vízelvezető jelenleg a legelterjedtebb.
Mivel a gerincen álló eszközt sokan vannak előírások, válassza ki a legmegfelelőbb a kérelem szerint.
Azok az alábbiakban leírt, azok mind a gerinc frissen típusa csatolt a rotációs a hátsó középső.
■ Szerelés

Csatolt egy vízszintes helyre, hogy nincsenek emberek, hogy győződjön meg arról, hogy van egy elég széles, hogy semmi sem működhet anélkül, hogy szorosan.
 • Ez csökkenti a mélység kapcsoló a traktor. A dolgok nem mélysége kapcsolót, hogy a mélysége kart a legmélyebb pozícióba.
 • Más, mint a gerincen álló eszközt traktor támogatás nem telepíti semmit.
 • Általában a sorrend a talajművelő köröm, hogy az állam a sík szántás.
 • Ha ön használ egy gerinc álló eszköz széles kétoldalú Sakumizo alsó szélessége, akkor jobb, van, hogy SotoSakari kultúra, mint a rotációs központjában egy sor Kountsume.
 • Amikor az egyik gerincen álló egység által használt csatolásával arról feszültséget konzol, hogy megakadályozzák deformáció a támogatást. Mint például a tartószerkezet és a forgó test cső.
 • szerelés Vegye ki és háromszög alakú része az átlagos sík helyzetének megfelelő, a gerinc álló eszközt be kell csatolni.
 • Bolt tartószerkezet tartom húzva.
 • Ahhoz Kaido To "mélység" pozíció esetében alkalommal törzset rotációs.
 • Hitoshi lemez az, hogy azt kell rögzíteni, hogy fedezze a tetején a gerinc magasság eszköz az ábrán látható, hogy a jobb oldalon.
 • Gerincek álló egység és Kountsume távolság olyan mértékben, hogy nem tud kapcsolatba lépni.
 • A reszelt egytárcsás, gerinc fennálló jogi eszköz a lehető vízszintes érzés lebegő helyzetben 10 mm igazodik a változó támogatási működtetőfogantyú és támogatási pozíciókat. Support én, amennyire csak lehetséges, mielőtt helyzetbe.
Hozzákapcsolja a gerincen álló eszközt


Használatra

 • Amilyen sok a kis sebességű (1 sebesség) traktor lehet, a motor fordulatszáma 2500rpm, TLT együttműködik 2-3 sebesség növelése érdekében is, hogy befejezze a Harrow ingatlan.
 • Rotary emelési én abban a helyzetben kart (hidraulikus kar). Az automatikus művelési mélységet vágóeszköz (mélység).
 • Finombeállítása a gerincen álló eszközt történik a szög beállító fogantyú, és felhívják a kedvenc úti célja a dőlésszöge egy kicsit meredek, amely csökkenti az Ön kedvenc úti és a dőlésszög egy kicsit laza. Kedvenc hely jobb, enyhén felfelé elkészült gyönyörű.
 • A dőlés szög a penge, szintező lemez, hogy megfeleljen az íze, és próbálja dolgozni.
 Webáruház készítés és bérlés

0.1 mp