agroapro webapró

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Facebook


LÁJKOLJ MINKET A FACEBOOK-ON !

Ajánlott partner:


Videók


Japán kistraktor videók

Kistraktorok előnyei

 


A kistraktor első előnye a többi haszongépjárművel szemben, hogy olcsó és ráadásul könnyű beszerezni magán célokra, mint a kert vagy egy saját szőlőhegy felszántása vagy vetése és hasonlók. A kistraktor ezek mellett remek szállító eszköz is, ha ahhoz egy megfelelő utánfutót, illetve pótkocsit csatlakoztatunk. A főleg a mezőgazdasági területeken és falvakban érdekelt a szántóföldek miatt. A kistraktor mellesleg egyaránt olyan hasznos lehet szántásra, vetésre vagy akár aratásra, mint a nagyobb társai. Nem kell tehát mindig nagy munkagépekben gondolkodni, mert gyakran elég egy kistraktor is.

 

A kistraktorok és a traktorok körében ezek mellett igen elterjedt a japán kistraktor, mely mindig konténeres, szervizelt és felújított állapotban kapható a haszongépjármű kereskedésekben. Általában egy használt kistraktor ugyan olyan jól teljesít a munkaterepekre, mint egy vadonatúj ezért nem mindig kell feltétlenül egy új kistraktorban gondolkodnunk. A lehet dízel vagy benzines, de a gázolajos kistraktor is igen keresett a traktorok körében. A kistraktor a meghajtását tekintve lehet 2 vagy 4 kerék meghajtású, de az utóbbihoz érdemesebb egy erősebb teljesítményűt nézni. A kistraktor a felfüggesztését tekintve lehet 2 és 3 ponton felfüggesztett.

Ezek mellet mindig állítható a nyomatás, ami azt határozza meg, hogy mondjuk éppen milyen sűrűn vagy durván akarunk feltúrni vagy felekézni egy földet. A kistraktor átlagos teljesítménye 10-50 LE között mozog. A kardán kihajtása 3 és 4 fokozatú. Mindezeket egybevéve az általános alkalmazási területek közé tartoznak a kommunális, kertészeti és farmer munkáknak az ellátása. Ide értendő a szőlő, virágok, gyümölcsök, állattartó telepek és települések gondozása. A kistraktor tehát egy ezermester annyi mindenre jó.

A másik nagy előnye, hogy a kipufogójuk elfordítható 90 fokkal és ezáltal a kistraktor még a korlátozott magasságú terepeken is jól használható és irányítható.


Japán kistraktorok műszaki paraméterei:

Dizel üzem, (fogyasztás 0,6 - 1,5 liter / h gázolaj fogyasztás)

2 - 4 kerék hajtás
(kapcsolható)

2 - 3 pont felfüggeszté
s

Állítható nyomtáv


12 - 45 LE teljesítmény


Gyári talajmaró


Kardán kihajtás
3 - 4 fokzatú

200 - 1500 üzemórá
t használt gépek


Alkalmazási területek:

Általános kertészeti, kommunális és farmer munkák ellátására , (mint szőlő, gyümölcsös, virágkertészet, állattartó telepek, fóliák, település és sport létesítmények gondozása stb).
Talajmunkákhoz, hótoláshoz, nehéz csatolt eszközök vontatásához a négy kerék hajtás javasolt.
Könnyű vontatmányok, szűk fordulót igénylő manőverek esetén a két kerék hajtású traktor nyújtja a jobb megoldást.
A kipufogó 90 fokkal elfordítható, így a gép korlátozott magasságú terepen is használható.
Webáruház készítés és bérlés

0.72 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Kezelési útmutatók    Elérhetőségek    Kistraktorok előnyei    Rendszám kistraktorra    Japán traktor márkák gyártási évei    Kerékszimering csere útmutató    Traktor útmutató    Talajmaró útmutató    Adat-védelmi és kezelési szabályzat    Traktor javítás    GDPR    ÁSZFF    Music    Mi    Cégek    Partnerek
lábléc