agroapro webapró

Facebook


LÁJKOLJ MINKET A FACEBOOK-ON !

Ajánlott partner:


Kategóriák

Videók


Japán kistraktor videók

ÁSZFF
 1. Általános tudnivalók 
 
 
Köszönjük, hogy meglátogatta web áruházunkat! Kérjük, mielőtt regisztrálna, figyelmesen olvassa el az alábbiakban leírtakat. A mezőgazdasági apróhirdetési weboldal használatához regisztrációra van szükség, amelynek folyamatáról részletesen olvashat a következő pontban.
 
 
 
Amennyiben el szeretnék kerülni a regisztrációt megrendeléseiket a 06 70 613 81 73-as telefonszámon, és (lakatosr6@gmail.com) e-mailben is leadhatják.
 
 
 
A weboldal található termékeket természetesen személyesen is megvásárolhatja telephelyünkön, a  Békéscsaba, Sárga alma utca 35 cím alatt.

De vannak olyan hirdetések is a weboldalon, amik nem az Idea traktor Kft. tulajdonát képezik, így ezek magán vagy céges hirdetések. Ezekeért a Kft. nem tartozik felelősséggel.
 
 
A termékek bruttó ára fel van tüntetve a termék mellett. A termékek mellett feltüntetett bruttó ár nem tartalmazza a csomagolás költségét, és nem tartalmazza a szállítási költséget, amely a vevőt terheli. 
 
2. Regisztráció és a vásárlás menete 
 
 
A weboldalon való első hirdetéshez regisztrációra van szükség. Ezt a menü felett bal oldalon, a regisztráció feliratra kattintva teheti meg. A megjelenő regisztrációs űrlapon minden mező kitöltése kötelező. A szükséges adatok megadását, a regisztráció feliratra kattintva regisztrálhatja magát. 
 
 
A regisztrációnál megadott e-mail címmel és jelszóval bármikor be tud lépni és kezelheti hirdetésit és törölheti magát a regisztráltak sorából.
 
 
 
Ha bármilyen kérdése lenne a termékekkel,illetve a regisztrációval kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon a 06 70 613 81 73-as telefonszámon, illetve e-mail-ben. 
 
3. Adatok módosítása, törlése
 
 
A megrendelés jóváhagyását követően a megrendelés elektronikusan már nem törölhető. Az adatok módosítása a belépés után lehetséges. A Felhasználó, ha nem boldogul az adatok módosításával vagy nem tudja törölni fiókját vagy adatait módosítani, akkor bejelentheti azt az oldal üzemeltetőjénél telefonon (06706138173) vagy (lakatosr6@gmail.com) email címen. 
 
 
4. Fizetési mód 
 
 
Készpénzben történhet a telephelyen esetleg utánvételes rendszerben, ha az a vevő előzetes megbeszélés alapján kéri.
A harmadik lehetséges fizetési mód a banki utalás.
 
 
 
Utánvét esetén a számla ellenértékét átvételkor a kézbesítőnek kell kifizetni. Ebben az esetben az áru értékétől függően a szállítási költségen felül utánvét kezelési költség kerül felszámításra. Az utánvét pontos költségéről a szállításról szóló pontban kaphat pontos információt.
 
Amennyiben fizetési módként a banki előreutalást választja, kérjük hogy a megrendelés teljes végösszegét (a szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlaszámra átutalja:
 
Idea Traktor Kft.
OTP Bank
11733254-21037463-00000000
 
 
 
Ebben az esetben a vásárlásról átutalásos számlát állítunk ki. Kérjük az átutalás megjegyzés sorában erre a számlaszámra hivatkozzanak. Banki átutalás esetén az árut azt követően tudjuk elküldeni, miután az áru ellenértéke megérkezett a bankszámlánkra.
 
 
 
 
5. Lemondás/garancia 
 
 
Készleten lévő termékek esetén, amennyiben a rendelést cégünk a vállalt 2 munkanapon belül nem tudja teljesíteni (postára adni, illetve átadni a futárszolgálatnak), és az előre jelzett várható szállítási határidő Önnek nem elfogadható, módjában áll a rendeléstől elállni.
 
A Vásárló az érvényes jogszabályok szerint a vevő és eladó közt létrejött szerződéstől 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. Erre az esetre, az áru értékére pénz visszafizetési garanciát vállalunk. A pénz visszafizetési garancia csak sértetlen állapotú, csomagolású, még nem használt termékekre vonatkozik. A postaköltség ilyen esetben a Vásárlót terheli.
 
 
 
A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla bemutatása.
 
 
A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
 
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX. 10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Új termékeinkre, amennyiben esetileg máshogy nem rendelkezünk, 12 hónap jótállást vállalunk.
 
 
A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető.
 
Téves vásárlásra való hivatkozással csak eredeti csomagolású, bontatlan terméket áll módunkban kicserélni! Ebben esetekben a szállítási költséget oda-vissza a vevőnek kell fizetnie. Amennyiben mi hibáztunk és mást szállítottunk, mint a vásárló rendelt (webes rendelés alapján), minden költségét mi vállaluk.
 
 Webáruház készítés és bérlés

0.16 mp