agroapro webapró

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Facebook


LÁJKOLJ MINKET A FACEBOOK-ON !

Ajánlott partner:


Videók


Japán kistraktor videók

ÁSZF
 1. Általános tudnivalók 
 
 
Köszönjük, hogy meglátogatta web áruházunkat! Kérjük, mielőtt regisztrálna, figyelmesen olvassa el az alábbiakban leírtakat. A mezőgazdasági apróhirdetési weboldal használatához regisztrációra van szükség, amelynek folyamatáról részletesen olvashat a következő pontban.
 
 
 
Amennyiben el szeretnék kerülni a regisztrációt megrendeléseiket a 06 70 613 81 73-as telefonszámon, és (lakatosr6@gmail.com) e-mailben is leadhatják.
 
 
 
A weboldal található termékeket természetesen személyesen is megvásárolhatja telephelyünkön, a  Békéscsaba, Sárga alma utca 35 cím alatt.

De vannak olyan hirdetések is a weboldalon, amik nem az Idea traktor Kft. tulajdonát képezik, így ezek magán vagy céges hirdetések. Ezekeért a Kft. nem tartozik felelősséggel.
 
 
A termékek bruttó ára fel van tüntetve a termék mellett. A termékek mellett feltüntetett bruttó ár nem tartalmazza a csomagolás költségét, és nem tartalmazza a szállítási költséget, amely a vevőt terheli. 
 
2. Regisztráció és a vásárlás menete 
 
 
A weboldalon való első hirdetéshez regisztrációra van szükség. Ezt a menü felett bal oldalon, a regisztráció feliratra kattintva teheti meg. A megjelenő regisztrációs űrlapon minden mező kitöltése kötelező. A szükséges adatok megadását, a regisztráció feliratra kattintva regisztrálhatja magát. 
 
 
A regisztrációnál megadott e-mail címmel és jelszóval bármikor be tud lépni és kezelheti hirdetésit és törölheti magát a regisztráltak sorából.
 
 
 
Ha bármilyen kérdése lenne a termékekkel,illetve a regisztrációval kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon a 06 70 613 81 73-as telefonszámon, illetve e-mail-ben. 
 
3. Adatok módosítása, törlése
 
 
A megrendelés jóváhagyását követően a megrendelés elektronikusan már nem törölhető. Az adatok módosítása a belépés után lehetséges. A Felhasználó, ha nem boldogul az adatok módosításával vagy nem tudja törölni fiókját vagy adatait módosítani, akkor bejelentheti azt az oldal üzemeltetőjénél telefonon (06706138173) vagy (lakatosr6@gmail.com) email címen. 
 
 
4. Fizetési mód 
 
 
Készpénzben történhet a telephelyen esetleg utánvételes rendszerben, ha az a vevő előzetes megbeszélés alapján kéri.
A harmadik lehetséges fizetési mód a banki utalás.
 
 
 
Utánvét esetén a számla ellenértékét átvételkor a kézbesítőnek kell kifizetni. Ebben az esetben az áru értékétől függően a szállítási költségen felül utánvét kezelési költség kerül felszámításra. Az utánvét pontos költségéről a szállításról szóló pontban kaphat pontos információt.
 
Amennyiben fizetési módként a banki előreutalást választja, kérjük hogy a megrendelés teljes végösszegét (a szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlaszámra átutalja:
 
Idea Traktor Kft.
OTP Bank
11733254-21037463-00000000
 
 
 
Ebben az esetben a vásárlásról átutalásos számlát állítunk ki. Kérjük az átutalás megjegyzés sorában erre a számlaszámra hivatkozzanak. Banki átutalás esetén az árut azt követően tudjuk elküldeni, miután az áru ellenértéke megérkezett a bankszámlánkra.
 
 
 
 
5. Lemondás/garancia 
 
 
Készleten lévő termékek esetén, amennyiben a rendelést cégünk a vállalt 2 munkanapon belül nem tudja teljesíteni (postára adni, illetve átadni a futárszolgálatnak), és az előre jelzett várható szállítási határidő Önnek nem elfogadható, módjában áll a rendeléstől elállni.
 
A Vásárló az érvényes jogszabályok szerint a vevő és eladó közt létrejött szerződéstől 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. Erre az esetre, az áru értékére pénz visszafizetési garanciát vállalunk. A pénz visszafizetési garancia csak sértetlen állapotú, csomagolású, még nem használt termékekre vonatkozik. A postaköltség ilyen esetben a Vásárlót terheli.
 
 
 
A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla bemutatása.
 
 
A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
 
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX. 10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Új termékeinkre, amennyiben esetileg máshogy nem rendelkezünk, 12 hónap jótállást vállalunk.
 
 
A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető.
 
Téves vásárlásra való hivatkozással csak eredeti csomagolású, bontatlan terméket áll módunkban kicserélni! Ebben esetekben a szállítási költséget oda-vissza a vevőnek kell fizetnie. Amennyiben mi hibáztunk és mást szállítottunk, mint a vásárló rendelt (webes rendelés alapján), minden költségét mi vállaluk.
 
 Webáruház készítés és bérlés

0.08 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Kezelési útmutatók    Elérhetőségek    Kistraktorok előnyei    Rendszám kistraktorra    Japán traktor márkák gyártási évei    Kerékszimering csere útmutató    Traktor útmutató    Talajmaró útmutató    Adat-védelmi és kezelési szabályzat    Traktor javítás    GDPR    ÁSZFF    Music    Mi    Cégek    Partnerek
lábléc