agroapro webapró

Facebook


LÁJKOLJ MINKET A FACEBOOK-ON !

Ajánlott partner:


Kategóriák

Videók


Japán kistraktor videók

A japán kistraktorokról

Népszerűek a használt Japán kistraktorok

Japánban a kisgazdaságok komoly támogatást kapnak, a traktorokat pedig évi 50 – 60 óránál nem használják többet, akkor is csak rotációs munkára. A használt kistraktorok ezért már 500 – 1000 üzemóra után exportálásra kerülnek. Ráadásul a kistraktor gyártásban is élen jár Japán, mivel régóta igény van ezen gépekre, míg nyugaton a neves gyártók inkább a nagy gazdaságok kiszolgálására helyezték a hangsúlyt. Vagyis a Japánból importált használt kistraktorok minőségben és árban verhetetlenek a piacon. Sokszor megbízhatóbb egy használt Japán kistraktor mint egy ismeretlen gyártó új gépe.

Japán kistraktor márkák: Iseki, Kubota, Yanmar, Shibaura, Mitsubishi, Hinomoto
HINOMOTO, HONDA, ISEKI,KUBOTA, KUMIAI (=MITSUBISHI), MITSUBISHI, NODA, SATOH (=MITSUBISHI), SHIBAURA, SUZUE, YANMAR, ZEN-NOH  (=KUBOTA)

Rangsor:

 


Japán első mezőgazdasági gépeket gyártó vállalata a Kubota Corporation, mely megkapta a “Deming Award” díjat. 1992 -ben a “Global Environment Awards” elismerésben részesült, mely a cég elkötelezettségét bizonyítja a környezetvédelemért. A Kubota alapítási éve 1890. Sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy több neves vállalatot is alapítottak Amerikában és több olyan szervezetet támogatnak, melyek célja a fiatal farmerek segítése.


Gázmotorok gyártására alakult a Yamaoka HATSUDOKI KOSAKUSHO 1912 -ben. Olaj motorokat mezőgazdasági
területre 1920 -tól kezdtek készíteni, majd nevük az ezt követő évben Yanmar lett. 1930 -ban indult be a dízelmotorok termelése. A világháború több változást hozott a vállalat életében, majd 1967 -ben beindult a traktor gyártás. A fejlesztéseknek is köszönhetően a cég már a világ sok pontján jelen van leányvállalataival, gyáregységeivel (Norvégia, Svédország, Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Hollandia) és szélesítette kínálati palettáját. Kistraktorokon kívül többek közt generátorokat, szivattyúkat, fűtő és hűtő berendezéseket, sőt még hajómotorokat is gyárt. A Yanmar elkötelezett az innováció mellett és a fejlesztések céljára egy külön céget is létrehozott.Japánban a mezőgazdaság modernizációjához kiemelten járult hozzá az Iseki vállalat, melyet 1926 -ban alapítottak. A mezőgazdasági gépek fejlesztése terén sok újdonság az ő tevékenységüknek köszönhető. A föld megőrzése és az élelmiszer-önellátás hitvallásuk szerint minden ember és szervezet feladata. Az agrotechnika (tágabb területen a teljes mezőgazdaság) fejlődéséhez folyamatosan hozzá kívánnak járulni olyan termékekkel, melyek a fogyasztói elvárásoknak messzemenőkig megfelelnek. Az Iseki kistraktorokat rendkívül magas műszaki színvonal jellemzi.


A név nem egy önálló céget takar. A márka egy független cégek közössége. A pénzügy, a nehézipar, a vegyipar és a kereskedelem számos területét lefedik. A három gyémánt eredete 1870 -től datálódik. A grafika és a Mitsubishi név használata szigorú szabályokhoz kötött, melyet külön bizottság felügyel. A Mitshubishi Agricultural Machinery Co., Ltd. a Mitsubishi Machinery Co., Ltd. valamint a Satoh Agricultural Machinery Mfg. Co., Ltd. egyesülésével jött létre 1980 -ban. Termékeik a kistraktorok mellett többek közt még kerti kapák és kombájnok. Mezőgazdasági gépeik jellemzője, hogy felépítésüknek és kiegészítőiknek köszönhetően az erdőgazdálkodásban, a tereprendezési munkáknál és hobbi célokra is használják őket. (Páldául golf pályákon.)
A cég elődje a Toyosha, (gyökerei az ekék gyártásával Denzou Tanoue néven már 1863 -ra vissza nyúlnak) mely elsősorban motorokat gyártott. A Hinomoto japán kistraktorok világszerte az 1950-es években jelentek meg. A saját márkán kívül gyártottak többek közt a Massey Fergusson -nak is. A Hitachi Construction Machinery 1990-ben megvette a céget. 1997 óta a kistraktorok Hitachi Tierra néven kerülnek forgalomba.

 

Két Japán vállalat, az IHI (Ishikawajima Harima Industries) és a Toshiba (Tokyo-Shibaura-Engineering) alapította a Shibaura céget 1950 -ben. Motorgyártással kezdtek, majd felépült az első gyár, ahol 1961 -től csak 40 lóerős, majd 1978 -tól több típusú traktorok és kistraktorok készültek. Ezzel elindult a komoly fejlődés. Ma négy helyszínen folyik a gyártás, ezek közül a matsumoi gyárban készül a legtöbb kistraktor. A vállalat székhelye Tókióban található.

Az ön japán kistraktor kereskedője:

Lakatos Róbert

Telefon: 06/70-613-81-73

E-mail: lakatosr6@gmailcom

Békéscsaba, Almáskertek, Sárga alma utca 35.
 
 Webáruház készítés és bérlés

0.07 mp
KAPCSOLAT

   706138173
   Sárga alma utca 35.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL